به گزارش خبرگاه، نورالینک اعلام کرد اولین آزمایش بالینی خود در خاورمیانه را در کلینیک Cleveland ابوظبی با همکاری وزارت بهداشت ابوظبی آغاز میکند. ایلان ماسک نیز ضمن بازنشر این خبر در ایکس گفت: «نورالینک با امارات متحده عربی و کلینیک کلیولند همکاری میکند!» رئیس وزارت بهداشت ابوظبی نیز گفت این آزمایش گام مهمی در توسعه علوم زیستی در منطقه است.
به نقل از دیجیاتو، ایمپلنت نورالینک تا امروز روی ۳ نفر آزمایش شده است اما کاربرد این دستگاه میتواند فراتر از مشکلات پزشکی باشد و به زندگی روزمره و مردم عادی گسترش یابد.
نورالینک پیشازاین آزمایشهایی را در ایالات متحده انجام داده بود و این آزمایش جدید در امارات گامی مهم در گسترش تحقیقات خود در سطح جهانی است. آزمایش UAE-PRIME از تخصص کلینیک کلیولند ابوظبی در زمینه مغز و اعصاب و جراحی مغز بهره خواهد برد. همچنین این آزمایش به نورالینک امکان میدهد دادههای جمعیتی جدیدی از افراد را جمعآوری کند.
نورالینک در لینکدین از بیماران علاقهمند به فناوری این شرکت دعوت کرد به فهرست متقاضیان بپیوندند. این شرکت میگوید: «این گامی مهم در مسیر دسترسی به فناوری پیشرفته ما در سراسر جهان برای تحول زندگی میلیونها نفر مبتلا به بیماریهای عصبی ناتوانکننده است.»
درکل، نورالینک قصد دارد رابطهای مغز و کامپیوتر (BCI) را برای درمان طیف وسیعی از بیماریهای عصبی توسعه دهد. این شرکت را که ایلان ماسک سال ۲۰۱۶ تأسیس کرد، به دنبال ایجاد رابط مستقیم بین مغز انسان و کامپیوتر است. ماسک پیشبینی میکند فناوری نورالینک درنهایت میتواند قابلیتهای انسان را افزایش بدهد و به درمان بیماریهایی مانند فلج و صرع کمک کند.